Волейболният шампион ЦСКА започва серия от контролни срещи в чужбина, съобщи за bgvolleyball.com селекционерът на "червените" Александър Попов.
 
Мачовете са част от подготовката на отбора за предстоящите двубои от предварителната група на Шампионската лига "Индезит". След домакинските срещи с Раднички Креди Банка (Крагуевац), в които двата отбора си размениха по една победа, "червените" връщат визитата на комшиите в края на следващата седмица. Шампионът на Сърбия, който също е участник в Шампионската лига, организира четиристранен приятелски турнир на 9 и 10 октомври в Крагуевац. В надпреварата участие ще вземат отборите на ЦСКА, Вараждин (Вараждин, Хърватия), Топволей Прекюра Антверпен (Антверпен, Белгия) и домакините от Раднички.
 
След турнира в Сърбия волейболистите на ЦСКА няма да се прибират в България. Тимът заминава директно за Гърция, където продължава подготовката за най-престижното състезание от европейските турнири. В Южната ни съседка нашите ще гостуват на солунския Ираклис, като ще имат няколко съвместни контроли.