Волейболният ЦСКА ще търси първа победа като гост в Шампионската лига при визитата си на френския вицешампион Кан тази вечер. Любопитното е, че и двата тима са закъсали с парите. “Червените” не са получавали заплати от няколко месеца, а заради финансовите неуредици в клуба на Кан бе отнета една точка в националното първенство.

ЦСКА трудно ще мина напред в най-важния турнир. При успех с 3:0 или 3:1 гейма българите ще запазят шанса си, като ще чакат благоприятен развой на другата среща в групата между Дженерали Хахинг и Зенит.

“Армейците” се борят с немския тим за второто място. Третото също може да изпрати тима напред, като най-добрия трети отбор също ще играе в осминафиналите. Ако ЦСКА не успее в Шампионската лига има шанса да играе във втория по сила турнир – Купата на Цев.

Мачът с Кан в тази вечер от 21 часа и ще бъде излъчен пряко по Ринг.бг. Очаква се стартовата шестица на ЦСКА да е Ивайло Стефанов, Евгени Иванов, Филип Майо, Николай Иванов, Стоян Самунев и Ясер Портуондо. Либеро е Теодор Салпаров./БЛИЦ