Волейболен клуб ЦСКА отбеляза 30 години от спечелването на турнира за Купата на европейските шампиони през 1984 г. от женския отбор на клуба. Честването се състоя в зала "Васил Симов" след мача ЦСКА – Монтана.

Специално на тържеството присъстваше голяма част от незабравимия състав на ЦСКА от 1984 г.  Заедно, след толкова много години, се събраха Мая Стоева, Румяна Каишева, Верка Стоянова, Верка Николова, Мила Кьосева, Ваня Манова - Русинова, Валя Харалампиева, Десислава Никодимова, Емилия Пашова и Росина Гуджева.

Специално за повода от "Музея на спортната слава" на стадион "Българска армия" бе извадена Купата от 1984 година и всички фенове в залата можеха да се снимат с нея. Специален гост на събитието бе и легендарната волейболистка на България и ЦСКА Цветана Божурина, която във финала през 1984 година играе от другата страна на мрежата - за италианския Олимпия Теодора (Равена). На честването бяха и всички момичета от отборите на ЦСКА, които се снимаха с купата и героините отпреди 30 години.