Треньорът на ЦСКА Александър Попов ще може да разчита на Даниел Пеев като либеро в мача от група “В” на волейболната Шампионска лига срещу Тур. Срещата е днес от 19,30 часа в Арена Самоков и ще бъде предавана пряко по БНТ 1.

Имаше голяма вероятност ветеранът да остане резерва. 39-годишният бивш национал изкара цял мач срещу Зенит (1:3) миналата седмица, но се обади старата му контузия в коленете.

Щабът на Тур остана възхитен от залата в Самоков, както и от качеството на настилката. Французите, които недоумяваха защо срещата ще се играе извън София, разгледаха обстойно съоръжението преди първата си тренировка вчера.

Капитанът на ЦСКА Николай Василев вярва, че Тур може да бъде победен.

“Мачът с французите ще бъде много по-различен от този със Зенит. Тур е техничен отбор, докато руснаците залагат на силов волейбол. Нужна ни е пълна мобилизация и концентрация до последната точка. С подкрепата на невероятните ни фенове имаме шанс да изненадаме противника", каза разпределителят.

С обявения свободен вход ръководството на “червените” се надява залата да се напълни. Още преди обяд 10 автобуса с фенове ще потеглят от София. Очаква се в Самоков да пристигнат агитки от Долна баня, Костенец и Ихтиман./БЛИЦ