Волейболният ЦСКА се похвали с трансфер на юноша в чуждестранен клуб. 22-годишният Даниел Минков продължава кариерата си в десеткратния шампион на Австрия – Хипо Тирол Инсбрук.

"ЦСКА за пореден път показа, че е сериозна марка в Европа. „Червените” винаги са били сред водещите клубове у нас по отношение трансферите на таланти от школата в реномирани отбори в чужбина. Традицията се запази и през този сезон, след като още един наш юноша ще опита да се докаже отвъд граница.

Става въпрос за разпределителя Даниел Минков. 22-годишният талант е рожба на школата на ЦСКА, като през изминалите три сезона бе неизменна част от мъжкия отбор", написаха "червените" в сайта си. 

Добрите му изяви бяха забелязани от десеткратния шампион на Австрия – Хипо Тирол Инсбрук. Клубът дълги години диктуваше модата в местното първенство и бе редовен участник в групите на Шампионската лига.

ЦСКА пожелава успех на Даниел Минков, като ръководството на "черветени" вярва, че той ще се превърне в основен играч на Хипо Тирол Инсбрук през новия сезон.