ЦСКА постигна третата си чиста победа от началото на сезона в Демакс лигата. Волейболистките на Юлия Иванова и Тони Зетова надиграха Марица 2022 с 3:0 гейма (25:22, 25:20, 25:11) при визитата си в Пловдив днес. За нашите момичета това е втори пореден успех, с който те се върнаха на втората позиция в класирането.

„Червените“ имаха затруднения в хода на мача единствено в първия гейм. В него ЦСКА се нуждаеше от малко повече време, докато се ориентира в обстановката и това позволи на домакините да стоят близо в резултата. Разликата в класите обаче си каза думата и нашите момичета стигнаха до успех с 25:22. Във втората и третата част обаче тимът ни доминираше и заслужено се поздрави с победата след 25:20 и 25:11.

По този начин „червените“ вече имат 3 победи и 1 поражение след 4 изиграни срещи от началото на сезона в Националната волейболна лига за жени, докато за дебютанта в елита Марица 2022 това беше четвърта поредна загуба. 

По-късно днес шампионът Марица (Пловдив) посреща Казанлък Волей.

В петия кръг ЦСКА ще се изправи срещу Левски в завръщането на вечното дерби. Двубоят е на 25 ноември в зала „Васил Симов“ от 16:00 часа.