Един от основните спонсори на волейболния Добруджа 07 Младен Матеев и неговата фирма „Изида“ се оттеглиха от финансирането на шампиона на България за 2016 година. Това обаче няма да има фатални последици за клуба, разкри президентът Галин Господинов.

„Работи се по разрешаване на всички последствия, свързани с оттеглянето на г-н Матеев и няма да се стигне до фатални последици и дискомфорт за клуба. Запазва се начинът на работа и политиката на клубното ръководство. В момента има пак 24 спонсори, тъй като фирма ОК Офис (бивша Офис 1 Суперстор) е заявила желание да бъде включена сред спонсорите на тима“, разкри Господинов пред радио „Добруджа“.

„Активно вървят преговори с цел приключване на трансферната политика на клуба, но нищо не е финализирано. Все още не са окончателно изяснени и новите попълнения в клуба, за да бъдат обявени техните имена“, разкри президентът на волейболния клуб от Добрич.

Що касае предстоящ трансфер на Илия Петков при шампиона Нефтохимик, Галин Господинов призна, че преговори наистина има, но не са финализирани: „По-скоро там няма да се случат нещата“.