Възможно ли е бившият капитан на мъжкия национален отбор по волейбол и сега мениджър на тима Владимир Николов отново да играе за България? На този въпрос ветеранът не даде нито положителен, нито отрицателен отговор.

Продължаващият състезателната си кариера диагонал във френския АСЮЛ  Волей (Лион) отговори на питането по следния начин пред "Гонг": „Не знам как да ти отговоря на този въпрос и затова предпочитам да не го правя!”.

На една от последните тренировки Владо Николов отново се е включил в тренировката на тима ни макар и във фитнеса в Нови Сад. Не за първи път Владо тренира с националите, а преди време и в някои медии се появи информация, че не е изключено негово завръщане. Дали има дори и минимален шанс Владо Николов да играе за България на световното първенство на есен? „Предпочитам да не  отговарям на въпроса”, каза Николов.

Дали 36-годишният Владимир Николов само поддържа форма за новия клубен сезон или наистина има шанс да попадне отново в състава на Бългалия за Световното, това ще стане ясно съвсем скоро.