Президентът на волейболния Левски София Владимир Николов бе на върха на щастието, след като "сините" станаха шампиони на България, печелейки финала срещу ЦСКА с 3-0 успеха. .

"Ники Желязков промени отбора - даде шанс на тези таланти да разцъфнат! Средната ни възраст е 20 години! Фактът, че станахме шампиони по правилния начин, този който ние смятаме и даде резултати. Не е лесно, трябва да се правят и компромиси. Ще се съберем в следващите дни и ще говорим. Надявам се да вземем точните решения", каза Владимир Николов след третата победа във финалната серия.

"9 от момчетата ще са същите и през следващия сезон. ЦСКА показаха много стойностен волейбол! Изключително щастлив съм, че успяхме да победим. В Шампионската лига е много сложно. Не знам, много зависи от жребия. Може да е група и да ни е трудно, може да е поносимо. Ако играем срещу италиански, полски турски отбори, ще бъде трудно за тези млади състезатели. Предстои ни да се срещнем с партньорите и да вземе решения", допълни Владо Николов.