ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Мениджърът на националния отбор на България по волейбол Владимир Николов ще стане президент на “Левски”. Той трябва да бъде представен днес пред играчите, които са собственост на клуба. При този развой не е ясно дали “сините” ще се разделят с добавката “Сиконко” и ще преминат в структурата на Обединения спортен клуб “Левски”, както бе договорено в края на сезона. Все още обаче този вариант бил на дневен ред, пише “Меридиан Мач”.

Любопитното е, че това е трета роля за 35-годишния Николов. Освен, че е актуален мениджър на волейболния национален отбор, той продължава състезателната си кариера на клубно ниво. На есен диагоналът ще играе за френския Лион, където треньор е бившият национален селекционер Силвано Пранди. Не е изключено Владо да се съблече по екип и за националния на Европейското първенство в Полша и Дания през септември.

Докато диагоналът играе за Лион, президентските функции ще изпълнява зет му Георги Лазаров. За старши треньор пък е гласен шуреят му Петър Шопов. Именно Владо обаче ще има решаващата роля кои играчи ще бъдат продадени, къде и за колко пари.