Жани Желязков отново е вариант за Нефтохимик. 25-годишният диагонал може да се завърне при бургазлии, с които спечели титлата на България през миналия сезон. Според информация на “Тема Спорт” бившият национал е близо до такъв развой на кариерата си, което ще означава и раздяла с румънския Аркада (Галац). Клубът вече бе напуснат от неговия баща Николай след скандал заради финансови проблеми и разминавания.

Желязков на практика дори бил сигурен за шампионите, но контузията, която получи наскоро, е отложила преговорите за договор. Диагоналът счупи палеца на дясната си ръка преди две седмици и ще се възстановява още около месец. Много вероятно е, след като той е напълно готов, да стане част и от състава на Найден Найденов.

“Не издържахме на напрежението. Единствено Стаценко напуска отбора. Не мога да коментирам дали ще има други промени. Ако има някое ново попълнение, ще узнаете. Продължавам по този начин засега. Имам подкрепата на клуба и на играчите. Мисля, че в Суперлигата изиграхме последните си мачове на добро ниво. Европейските мачове са малко по-трудни”, коментира след провала с чехите треньорът на Нефтохимик Найден Найденов.