Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Волейболните национали не се прибраха в България в понеделник, както беше предвидено по програма. Причина за това е закъснение на полета им от Португалия, което доведе до изпускане на връзката им от Рим за София.

Така волейболистите ще останат да пренощуват в италианската столица и трябва да се завърнат на българска земя във вторник около 18 часа.

В Португалия селекцията на Найден Найденов изигра 3 мача от Световната лига, в които записа победи над домакините и Аржентина, както и загуба от Германия. Между 29 юни и 1 юли предстоят решителните двубои в зала "Арена Армеец", като преди тях "трикольорите" са втори в групата след 6 успеха и 3 поражения, а лидерът Германия е със 7 победи и 2 загуби.

За разлика от волейболистите ни, с полет точно от столицата на Италия, у нас кацна помощникът на Радостин Стойчев – Камило Плачи. Италианският специалист беше в компанията на чаровната си дъщеря, която го придружава за престоя му в България.

Плачи беше видимо в по-добра форма, след травмата в крака, която получи преди известно време и която го вкара в болница. На летището го чакаше бившият ни национал и член на Управителния съвет на волейболната федерация Любо Ганев.