Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Волейболните ни национали се забавляваха до ранни зори в Студентски град. "Трикольорите" заеха четвъртото място на Олимпиадата и тази нощ заслужено поляха успеха.

Водачът на волейболната ни делегация в Лондон Любо Ганев обаче прецака героите, на които цяла седмица обещаваше, че при завръщането в София ще им осигури сексбомбата на попфолка Преслава. Едрогърдата певица така и не се появи на купона, който се състоя в дискотеката на колегата й - Константин. Именно Коцето пя на ушенце на Цветан Соколов, Владо Николов и компания.

3_15.jpg

Дисководещият цяла нощ поздравява волейболните герои, като те дори изгряха на видео стената. Треньорите Найден Найденов и Камило Плачи също празнуваха с момчетата си. Повечето от националите пък бяха с половинките си, което очевидно не се хареса на фенките в дискотеката.

Масите на националите бяха затрупани с най-различни питиета, като преобладаваше марковото уиски... с черен етикет. В разгара на купона волейболистите получиха няколко чувала салфетки и започнаха да ги мятат.

В дискотеката не липсваха и почитателки на националите, които не пропуснаха да се снимат за спомен с тях.

3_14.jpg

2_17.jpg

5_3.jpg

4_7.jpg

6_1.jpg

8_3.jpg