Волейболният клуб на „Левски“ организира дарителска кампания чрез SMS-и сред феновете, за да осигури съществуването си през новия сезон. Мениджърът на „сините“ Владимир Николов разкри, че клубът се нуждае от 100 000 лева, за да обезпечи първия отбор и школата. Той призна, че различните възрастови групи на „Левски“ ще могат да тренира в зала „Арена Исаев“ в столичния квартал „Младост 3“. Първият тим ще бъде ръководен от бившия национален селекционер Христо Илиев.
 
„Нямаме задължения към НАП. Разговаряме с различни фирми и бизнесмени, като се надявам да получим тяхната подкрепа. Имаме нужда и от феновете. Необходими са 100 000 лева за наем на зала, топки, екипи, квартири и заплати на състезателите. Волейболът остана единственият спорт, където все още може да се види един срещу друг да играят „Левски“ и ЦСКА“, заяви Николов.
 
„Клубът трябва да се запази, но трябва и да бъде фактор в българския волейбол. Трябва да се обърнем с лице към подрастващите, защото те са бъдещето. Волейболът е лицето на страната ни. Само преди две седмици нямаше къде да тренираме. Нямахме зала, но най-важно беше спасяването на школата. Разчитаме децата да продължат развитието си. Надявам се тези, които напуснаха нашата школа, да се завърнат", добави мениджърът на „Левски“.