Бенефисният спектакъл на капитана на националния отбор Владимир Николов ще се излъчва на живо по Диема.

Събитието на 8 май в „Арена Армеец” обещава да се превърне в истинско спортно шоу. Великият Номер 11 заедно с „Тима на звездите”, сред които негови бивши съотборници и приятели като Вилфредо Леон, Никола Гърбич, Александър Волков, Христо Златанов, Теди Салпаров, с треньор Владимир Алекно, ще се изправи срещу националния отбор на България, воден от селекционера Пламен Константинов. Това ще е и единственият мач на националния отбор в София за тази година.

„Един много силен волейболен мач, в който целта ще е победата и за двата отбора, това го гарантирам, но в който ще има и много изненади и забавни елементи”, така звездата на българския волейбол Владо Николов коментира предстоящата среща, с която ще сложи официален край на спортната си кариера.

След серията успехи и незабравими моменти, които донесе заедно със съотборниците си на България, Владо Николов избра да сподели и бенефисния си мач с българска публика.

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете от 1 март 2016 г. в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.