След грандиозната победа на Марица (Пловдив) срещу Динамо (Москва), успех който не е постиган от никой женски волейболен отбор в България, е време да надникнем в кухнята и да ви представим хората, без които триумфът би бил химера.
Екипът, който със своята работа и умения вкара Марица в семейството на големите. Хората, за които се сещаме при загуба и остават в сянката на успехите, но днес нека бъдат под светлините на прожекторите и получат своето признание.

Илия Динков - известен със своите знания и умения, пословичен със своето спокойствие, намери своята Марица на прашната сгурия в “Кършияка” и я заведе в голямото волейболно семейство. Независимо от трудностите да издържаш спорт в България, Динков повярва в Петков, връчи му жезъла на пълководец и днес от отбора направиха модерен клуб с визия и цели.

Като един съвременен Паисий той написа новата история на женския волейбол в изстрадалата ни България.

Иван Петков – човекът, който направи отбора семейство. Треньорът, който денонощно работеше за момента, в който ще види децата си сред големите. Треньорът, изпил не една горчива чаша, изтърпял хули и обиди от свои и чужди. Днес отново получи своя шанс от съдбата да накара всички да говорят и се съобразяват с неговата Марица.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Владимир Орлов намери новото си семейство. Прие каузата като своя и ден след ден пази и развива идеята на своя клуб. Той се превърна в баща за младите волейболистки на Марица, на които отделя винаги допълнително внимание след тренировките, за да усъвършенстват своите качества.

Николай Касабов - младото момче от Смолян, което със своите знания и умения вкара клуба в новата орбита на възстановяване и планиране. Човекът, който със златните си ръце възстанови и подготви не една състезателка, лечителят, за който няма невъзможни неща, за да може днес всички да сме заедно на волейболния килим.

Благовест Тодоров - скаутът-анализатор, бившият разпределител на Локомотив (Пловдив), днес един от най- добрите скаути в Европа. Анализатор, за който всеки противник е прочетена книга, готов да разгадае и последния детайл на противника за успеха на своя отбор.

Д-р Георги Касабов - човек в сянка, но винаги с отворени врати за всяка една състезателка. Вълшебникът, готов да отиде и на другия край на света, за да види своите деца здрави и готови за битка.

Велчо Соколов - най новото попълнени на голямото семейство на Марица. Треньорът, който направи фитнеса забавление. Специалистът, който прави майките герои, методистът, който накара всички да вярват, че всяка капка пот е поредната крачка към успеха.

Теодора Симеонова - малката пчеличка на Марица. Вечно усмихната физиотерапевтка, винаги готова да се отзове на желанията на всеки състезател, да изцели и най- претенциозните от умората и болежките им.

Всичко това описва само малка част от  приказката на Марица, останалите герои зад кадър ще бъдат винаги там в готовност да помогнат за успеха.