ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Националният отбор по волейбол на България за младежи под 21 години загуби с 1-3 (25:23, 22:25, 23:25, 18:25) от Италия в първия полуфинал от световното първенство в Манама (Бахрейн) и пропусна възможността да се бори за трофея.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Първият гейм бе изключително оспорван и вървеше точка за точка през голяма част от времето. Италия пък успя да поведе с 21:19, но след това българските волейболисти показаха характер и обърнаха при 24:23, а след това и успешно затвориха гейма, за да поведат в мача.

Вторият гейм започна отлично за България и дори на няколко пъти имахме преднина, включително при 19:16, но след това италианците с добра серия успяха да изравнят, а и да обърнат. В крайна сметка състезателите на Матео Батокио успяха да спечелят втория гейм с 25:22 и да изравнят общия резултат.

Италия започна добре в третия гейм и поведе рано-рано. Все пак "лъвовете" успяха да се доберат до равенството при 19:19, но след това италианците отново отвориха разлика и спечелиха гейма с 25:23 като така осъществиха обрат.

Четвъртият гейм бе изцяло за италианците, които бързо взеха преднина и успешно стигнаха до успеха, класирайки се за финал. България не успя да се пребори с Италия, но ще играе за бронзовите медали със загубилия от другия полуфинал Иран - Аржентина.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!