Знакова фигура напусна ЦСКА. Става въпрос за човека-оркестър във волейболния клуб на "червените" Александър Попов, който застава начело на Хебър (Пазарджик). Както е известно, години наред той беше президент и треньор на ЦСКА. 

"Волейболният Хебър (Пазарджик) постигна договореност с Алeксандър Попов за поста старши-треньор на мъжкия отбор. За момента ангажиментът на специалиста, който до преди дни бе начело на волейболистите на ЦСКА, е до края на сезона", съобщиха от Хебър.

"От клуба му благодарим, че се съгласи да помогне на отбора в трудния и важен за нас момент, след като ЦСКА приключи участието си в Суперлигата за този сезон. Сашо има богата визитка, която включва паметни европейски победи и редица спечелени купи, титли и медали начело на ЦСКА. Благодарности на Стоян Самунев и на щаба, които успяха да се справят с Локомотив (Пловдив) по пътя си в плейофите", написаха още от клуба от Пазарджик, който преследва шампионската титла.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Тази година като клуб преживяхме много неща и продължаваме да преживяваме. Наложи ни се да взимаме тежки и понякога непопулярни решения. Някои неща са видими за широката общественост, а други не. Обсъждано е Сашо Попов да поеме отбора догодина, но към момента гледаме единствено да завършим подобаващо този сезон. Искрено сме му благодарни, че след като приключи сезонът му с ЦСКА, той ни подаде ръка и е в Пазарджик“, заяви президентът на ВК Хебър Александър Иванов.

Програмата на плейофите.

 

Хебър постигна договореност с Александър Попов️ За момента ангажиментът на специалиста е до края на сезона, а от клуба...

Публикувахте от ВК Хебър Пазарджик / VC Hebar Pazardzhik в Понеделник, 29 март 2021 г.