Лидерът в националната хокейна лига Чикаго продължи серията си без загуба в редовното време от началото на сезона, след като спечели с 4:1 над Сан Хосе. Маркъс Крюгер и Андрю Шоу отбелязаха по един попадение във втората тренина, след която Чикаго поведе с 3:1. Отборът има пет победи в последните си шест мача. Дейв Боланд и Никлас Хялмарсон също се разписаха за Чикаго, а за Сан Хосе точен бе Тим Кенеди. Срещата ще се запомни и с боя между капитаните на двата отбора Джонатан Тейвс и Джо Торнтън.

Андрю Колиано вкара два от трите гола за Анахайм през третия период при победата с 5:2 над домакините от Детройт. За Анахайм това бе седма загуба в осем мача. Вратарят на гостите Виктор Фаст спаси 26 удара и стана първият страж за последните седем години, който печели първите си седем мача в лигата като титуляр. Мат Белески, Боби Райън и Кори Пери добавиха всеки по гол и асистенция за победителите, а Йоаким Андерсон и Томас Татар бяха точни за Детройт.

Шампионът Лос Анджелис спечели с 2:1 срещу гостуващия Кълъмбъс и записаха първа домакинска победа в редовното време за сезона. Кайл Клифърд и Майк Ричардс бяха точни за шампионите, а за Кълъмбъс отбеляза Ник Фолино.

Резултати в НХЛ от тази нощ:
Бъфало - Бостън - 4:2
Ню Джърси - Филаделфия - 5:3
Уинипег - Питсбърг - 1:3
Детройт - Анахайм - 2:5
Чикаго - Сан Хосе - 4:1
Калгари - Сейнт Луис - 2:5
Ванкувър - Далас - 3:4
Лос Анджелис - Кълъмбъс - 2:1