Минесота Уайлд - Торонто Мейпъл Лийфс 2:1 след дузпи
(0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0)
 
Зак Перис и Джейсън Поминвил бяха точни при дузпите и донесоха на Минесота победата над Торонто с 2:1.
 
В края на третата част Перис успя да изравни резултата в мача. Вратарят на тима Джош Хардинг завърши с 19 спасявания.
 
Мейсън Ричмънд вкара за „кленовите листа“ при числено предимство във втората третина. Вратарят Джонатан Берние отрази 33 удара към вратата си.
 
Минесота Уайлд спечели пет от последните си шест мача, като в три поредни мача изпълнява дузпи и в два от случаите излезе като победител.
 

Питсбърг Пингуинс – Филаделфия Флайърс 1:2
(0:1, 1:1, 0:0)
 
Брейдън Шен вкара и двата гола, а резервният вратар Рей Емери отрази 30 удара при победата на Филаделфия с 2:1 над Питсбърг. Това беше трети пореден успех за Флайърс.
 
Шен, който се отличи с гол и асистенция при успеха с 5:0 над Отава във вторник, се разписа в края на първата част, а след това и в края на втората третина.
 
Капитанът на „пингвините“ Сидни Кросби вкара деветия си гол за сезона и първи в последните осем мача. Вратарят Марк-Андре Фльори спаси 19 удара. Това беше трета поредна загуба за Питсбърг.
 
 
Едмънтън Ойлърс – Далас Старс 0:3
(0:0, 0:1, 0:2)
 
Вратарят Кари Лехтонен спаси 22 удара и записа 23-ия си мач без допуснат гол в НХЛ при победата на Далас с 3:0 като гост на Едмънтън.
 
Рич Певърли, Антоан Ръсел и Тайлър Сегин се разписаха за „звездите“, които спечелиха четири от последните си пет мача. Едмънтън пък записа четвърта поредна загуба.
 
Ойлърс поставиха нов негативен клубен рекорд, след като в трети пореден домакински мач не успяха да вкарат гол.