Питсбърг Пингуинс – Анахайм Дъкс 3:1
(0:0, 0:0, 3:1)
 
Капитанът Сидни Кросби вкара последното попадение за Питсбърг при трите гола в третия период, донесли победата с 3:1 над Анахайм Дъкс. Това беше 10-ия гол на канадеца за сезона.
 
Брайън Гибсън се разписа с първия си удар в НХЛ и Брендън Сътър реализира четвъртото си попадение за сезона. Вратарят Марк-Андре Фльори спаси 26 удара.
 
Райън Гецлаф вкара 11-ия си гол за „патоците“, които спечелиха само една точка в последните си 4 мача. Виктор Фаш спаси 24 удара към вратата на Анахайм.
 
Каролина Хърикейнс – Бостън Бруинс 1:4
(1:2, 0:0, 0:2)
 
Райли Смит и Карл Содерберг се отчетоха с по гол и асистенция през първата третина за успеха на „мечките“ с 4:1. Джони Бойчък вкара в средата на третата част, а Милан Лучич се разписа на празна врата врата за Бостън, който спечели 11 точки в последните си 7 мача. Вратарят Туука Раск спаси 23 удара.
 
Туомо Рууто вкара единствения гол за Каролина. За първи път от 24 октомври насам на вратата на „ураганите“ застана Кам Уорд, който пропусна 10 мача заради контузия. Уорд отрази 26 удара, но това не помогна на тима му.
 
Уинипег Джетс – Калгари Флеймс 4:5 след дузпи
(0:0, 1:2, 3:2, 0:0, 0:1)
 
Шон Монахан вкара победния гол за Калгари при дузпите за успеха над Уинипег Джетс. По този начин Флеймс сложиха край на серията си от шест поредни мача без победа.
 
Иржи Худлер изглежда беше вкарал победния гол за Калгари за 4:3 3:26 минути преди края, но шест секунди преди финалната сирена Брайън Литъл изравни за Уинипег.
 
Вратарят на Джетс Ал Монтоя завърши с 29 спасявания, а колегата му от Калгари Рето Бера отрази 43 удара.
 
Майкъл Камалери вкара деветия си гол за Калгари от началото на сезона. Ти Джей Броуди и Ланс Бума също бяха точни за Флеймс. Майкъл Фолик, Оли Йокинен и Дъстин Байфулиен се разписаха за Джетс.