Съставът на Айсберг, воден от Роман Моргунов, спечели с 8:3 срещу Левски в последна среща от мъжкото хокейно първенство, играна в Зимния дворец на спорта в София.

Първите две третини преминаха равностойно, но в последната силите на левскарите свършиха и това се оказа решаващо за крайния изход на двубоя.

Първата третина премина равностойно. Резултатът бе открит още в 1-ата минута от Георги Маждраков, който даде предимство на "сините". Хари Папазов изравни в 4-ата, но в 9-ата Левски отново дръпна в резултата след попадение на Георги Димитров. В 11-ата минута Богдан Стефанов възстанови равенството - 2:2, а в 15-ата Александър Тодоров покачи на 3:2 за Айсберг.

През втората част двата отбора си размениха по един гол. Първо Росен Асенов увеличи преднината на Айсберг след разбъркване във вратарското поле на "сините" в 36-ата минута.
Една секунда преди сирената капитанът на Левски Георги Бангеев с плътен удар вкара трети гол за своя отбор - 3:3. Успешни изяви в тази третина имаше вратарят на "ледовете" Теодор Асенов, който на няколко пъти в критични ситуации се намеси сполучливо и спаси мрежата си от гол.

В третата част надмощието на Айсберг бе подчертано и то донесе нови четири гола в полза на тима. Попадения на Димитър Милошев, Стефан Георгиев и два гола на Виктор Спиров оформиха крайното 8:3. В последните 40 секунди на двубоя "сините" бяха с двама души повече от съперника на леда. Въпреки числения си превес, момчетата на треньора Николай Янков не успяха да отбележат нов гол.

Така Левски записа пета загуба от 5 изиграни мача до момента и остана на последното четвърто място в класирането без спечелена точка. Лидер е Славия с 6 успеха и 18 точки, на второто място е ЦСКА с 9, а трети е Айсберг с 6 точки в актива си.