Лидерът в Националната хокейна лига на САЩ и Канада Чикаго Блекхоукс продължи серията си без загуба в редовното време от началото на сезона, след като се наложи над гостуващия Ванкувър с 4:3 с дузпи. Така Чикаго изравни рекорда на Анахайм от 2006/2007 година от 16 поредни мача без поражение в редовното време.

Домакините пропиляха аванс от два гола в последните 2:42 минути на мача, но все пак стигнаха до трети пореден успех с решаващия гол на Андрю Шоу при дузпите.

Монреал пък постигна пета поредна победа след 3:1 над Ню Йорк Рейнджърс като гост и излезе на върха в Източната конференция. Антон Стралман изведе домакините напред в средата на мача, но канадците стигнаха до пълен обрат, въпреки че отправиха само 18 удара към вратата на Хенрик Лундквист. Макс Пасиорети изравни малко преди края на втората част, а в последната третина Алекс Галченюк и Рафаел Диас решиха всичко.

Шей Уебър вкара в 44-ата секунда на продължението и донесе победата на Нешвил над гостуващия Детройт с 4:3. Крейг Смит, Габриел Бърк и Роман Йоси също се разписаха за домакините, които прекъснаха серия от две поредни загуби.

Даниел Клиъри, Джордън Туутуу и Павел Дацюк вкараха за Детройт, който загуби за четвърти път поред.