Линдзи Вон спечели 64-ата победа в Световната купа в кариерата си, триумфирайки в старта на Супер Джи в Санкт Мориц (Швейцария). Това беше последното състезание преди световното първенство в Бийвър Крийк през следващата седмица.
 
Вон се реваншира за 23-ото си място на спускането в събота, взимайки петата си победа за сезона и втора в Супер Джи. Тя премина дистанцията за 1:23,55 минути, изпреварвайки с 0,24 секунди австрийката Ана Фенингер. Трета завърши Никол Хост (Австрия), на 1,10 секунди.
 
Победата на Линдзи Вон беше улеснена от отпадането на три от най-опасните й съпернички. Швейцарката Лара Гут, която в събота доминира на спускането, приключи днешното си участие в предпазните мрежи. Лидерката в класирането за Световната Купа Тина Мазе (Словения) и Тина Вайрайтер (Лихтенщайн) пропуснаха врати по трасето и не финишираха.
 
Мазе продължава да води в класирането, като има аванс от 184 точки пред Ана Фенингер. Линдзи Вон е трета, на 339 точки зад словенката. Световното първенство в Бийвър Крийк стартира със скоростните дисциплини при жените. Супер Джи е във вторник, а спускането е в петък.