Линдзи Вон спечели втория си требъл в Лейк Луис, след като спечели старта в Супер Джи, който беше третото състезание в програмата от Световната купа в канадския зимен курорт за уикенда.
 
Американската скиорка, която триумфира в двете спускания в петък и сабота, премина трасето за една минута и 22,82 секунди, за да спечели 14-ата победа в любимата си дисциплина, нейна седма поред.
 
С 56 успеха през кариерата си Вон вече е втора в класацията за най-много победи в историята на Световната купа. Тя изостава само на австрийката Анемари Мозер-Прьол, която е с 62 успеха.
 
Джули Манкузо от САЩ завърши втора, на 0,43 секунди зад победителката. Ана Фенингер от Австрия завърши трета, след като времето й беше с 0,02 секунди по-слабо от това на Манкузо.
 
Тина Мазе остана на първо място в генералното класиране за Световната купа, след като завърши четвърта, на 0,62 секунди зад Вон. Словенката има 397 точки в таблицата. Втора е Мария Хьофъл-Рийш от Германия с 319, а Линдзи Вон е трета с 300. През следващия уикенд Световната купа се мести в Европа и престоят два старта от Супер Джи и един в гигантския слалом в Сент Мориц.