Шведският Лулео се осигури комфортен аванс преди четвъртфиналния реванш на Шампионската лига по хокей на лед, след като се наложи над Луко Раума с 5:2 като гост.
 
Нападателят Никлас Фострьом и защитникът Кристиан Накива се отличиха с по един гол и две асистенции за успеха. Ленарт Петрел направи две голови подавания. Карл Фабрисиус и Емил Силвегард вкараха по едно попадение, а Крис Абът се разписа един път при числено предимство.
 
Яне Нискала откри резултата за домакините, но след това тимът му допусна три гола до края на първата третина. Филип Риска вкара второто попадение за Луко Раума в края на втората част, когато тимът му беше с човек по-малко на леда.
 
Шведският шампион Шелефтео взе малък аванс преди реванша, след като се наложи с 2:1 над сънародниците си от Линкьопинг след обрат като гост. Брок Литъл даде аванс на домакините, но още преди края на първата част Себастиан Ахо изравни. Оскар Сундквист, който асистира при гола на Ахо, реализира победното попадение за Шелефтео в самия край на втората третина.
 
Словакът Томаш Заборски вкара двата гола за победата на ИФК Хелзинки с 2:1 над Фрьолунда като домакин. Матис Олимб се разписа за гостите от Швеция. Вратарят на финландския тим Виле Хусо спаси 23 удара.
 
Йоонас Донской вкара и двата гола за Кярпят Оулу при победата с 2:0 като гост на СайПа (Лапеенранта) във финландски сблъсък. И двете си попадения той реализира през втората част, като първото беше при числено предимство.