Българският национален отбор по хокей на лед до 20 години записа победа и загуба от мъжкия тим на Македония. Двете срещи, които завършиха след дузпи, се проведоха в Скопие.
 
Поради контузии на няколко от играчите, селекционерите на българския тим Мартин Миланов и Станислав Кънчев повикаха мъжките национали Георги Искренов и Александър Василев (играчи на ЦСКА).
 
В първата среща, играна в събота, българите спечелиха с 6:5 след дузпи. Македонците поведоха с три бързи гола на Юре Внук(2) и Димитрий Прокудин. През втората третина „лъвовете“ се разиграха и Томислав Георгиев и Георги Благоев намалиха на 3:2. Домакините отново излязоха напред чрез Внук и Прокудин и увеличиха на 5:2 но Костадин Давидов и Томислав Георгиев доведоха резултата до 5:5 секунди преди края на срещата. България победи при дузпите, като българският страж не допусна гол при тях.
 
В играната днес втора среща македонците се реваншираха и спечелиха с 4:3 след дузпи. Точни за българите в редовното време бяха Атанас Ковачев, Кристиян Семков и Георги Искренов. За македонците се разписаха отново Юре Внук(2) и Димитрий Прокудин.