Колорадо Авъланч – ОТАВА СЕНАТЪРС 3:4 след прод.
(1:2, 1:1, 1:0, 0:1)
* Марк Стоун се разписа в редовното време и в продължението за победата на Отава. Срещата се игра в Стокхолм пред 13 000 зрители, а двата отбора бяха изведени от шведските си капитани Габриел Ланедског (Колорадо) и Ерик Карлсон (Отава). Това беше петият случай, в който мач от редовния сезон на НХЛ се играе в Европа, но първият от 2011 година насам. Шведският защитник Фредерик Клаесон се разписа за успеха на „сенаторите“, а едно попадение добави и Кристофър ДиДоменико. Найл Якупов, Александър Кърфуут и Нейтън Макинън бяха точни за Колорадо.

Бъфало Сейбърс – ФЛОРИДА ПАНТЪРС 1:4
(1:0, 0:1, 0:3)
* Роберто Луонго излезе еднолично на второ място сред вратарите с най-много победи в НХЛ. Канадецът вече има 455 и извести Къртис Джоузеф на петото място в класацията. Луонго направи 24 спасявания за успеха на Флорида. Евгений Дадонов и Александър Барков се отличиха с по един гол и една асистенция. Йън Макошън и Винсънт Трочък също се разписаха за победата. Кайл Окпосо беше точен за Бъфало, а Робин Лехнер отрази 27 удара.

Кълъмбъс Блу Джакетс – КАРОЛИНА ХЪРИКЕЙНС 1:3
(1:0, 0:1, 0:2)
* Джордан Стаал вкара два гола, а Кем Уорд направи 25 спасявания при успеха на Каролина. Теуво Теравайнен завърши с две асистенции, а Брок Макгин се разписа на празна врата 25 секунди преди края. Брендън Дубински беше точен за Кълъмбъс, а Сергей Бобровски отрази 26 удара.

ТОРОНТО МЕЙПЪЛ ЛИЙФС – Бостън Бруинс 3:2 след прод.
(0:0, 1:1, 1:1, 1:0)
* Патрик Марло се разписа в продължението и донесе победата на Торонто. Джеймс ван Риймсдайк вкара два гола, като с втория изравни резултата минута преди края на мача. Фредерик Андерсен направи 33 спасявания за „кленовите листа“, които записаха трети пореден успех. Патрис Бержерон и Давид Пастърняк бяха точки за Бостън, а Антон Худобин отрази 30 удара.

ВАШИНГТОН КЕПИТЪЛС – Питсбърг Пингуинс 4:1
(1:0, 1:1, 2:0)
* Джон Карлсън и Ти Джей Оши вкараха при числено предимство за успеха на Вашингтон в дербито на Източната Конференция на НХЛ. Вратарят на столичани Брейдън Холтби стана вторият най-бърз вратар в историята, достигнал до 200 победи. Той отрази 27 удара в 319-ия си мач от НХЛ. Само шесткратният носител на Купа Стенли Кен Драйдън е постигал 200 победи в по-малко мачове – 311. Чандлър Стивънсън и Якуб Врана също се разписаха за Кепитълс. Попадението за Питсбърг беше записано на Фил Кесъл, но всъщност си беше автогол на Дмитрий Орлов.

ДАЛАС СТАРС – Ню Йорк Айлъндърс 5:0
(3:0, 2:0, 0:0)
* Бен Бишоп направи 14 спасявания за своя 20-и мач в НХЛ без допуснат гол. Джон Клингберг се отличи с гол и две асистенции за Далас, а Еса Линдъл добави едно попадение и едно голово подаване. Джемъл Смит, Матиас Янмарк и Джейсън Спеца също бяха точни за Старс.

ВЕГАС ГОЛДЪН НАЙТС – Уинипег Джетс 5:2
(2:1, 3:1, 0:0)
* Уилям Карлсън вкара два гола, а Давид Перон се отличи с попадение и асистенция за успеха на „златните рицари“. Райли Смит добави две голови подавания. Лукас Сбиса и Джеймс Нийл също бяха точни за тима от Лас Вегас. Патрик Лайне и Адам Лаури се разписаха за Уинипег, а Конър Хелебайк завърши с 16 спасявания.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В НХЛ