Торонто Мейпъл Лийфс – Лос Анджелис Кингс 1:3
(0:1, 1:0, 0:2)
 
Лос Анджелис Кингс записа пета поредна победа в НХЛ, след като се наложи с 3:1 като гост на Торонто Мейпъл Лийфс.
 
Джеф Картър и Кайл Клифърд вкараха за „кралете“ в последна част. Това беше осми гол за сезона на Картър. Точен за гостите беше и Дрю Даути.
 
23-годишният новобранец Мартин Джоунс направи 38 спасявания на вратата на Кингс. Той има четири победи в четирите си мача като титуляр за тима. Коуди Френсън вкара единствения гол за Торонто.
 
 
Чикаго Блекхоукс – Филаделфия Флайърс 7:2
(0:1, 5:1, 2:0)
 
Чикаго Блекхоукс вкара пет гола през втората третина за успеха със 7:2 над Филаделфия Флайърс. Това беше трета поредна победа за шампионите на НХЛ.
 
Патрик Шарп се отличи с гол и две асистенции за Чикаго. Мариан Хоса направи три асистенци. Точни за успеха бяха Дънкан Кийт, Андрю Шоу, Михал Хандзус, Крис Верстеег, Джонатан Тейвс и Брент Сийбрук.
 
Якуб Ворачек и Стив Дауни вкара при числено предимство за Филаделфия Флайърс, който претърпя трета поредна загуба.
 
 
Анахайм Дъкс – Минесота Уайлд 2:1
(0:0, 2:0, 0:1)
 
Кори Пери вкара в седми пореден мач, а Алекс Грант също се разписа за победата на Анахайм Дъкс с 2:1 над Минесота Уайлд. Райън Гецлаф се отчете с точка в 13-и пореден мач, а Йонас Хилер спаси 23 удара.
 
Джош Хардинг направи 29 спасявания на вратата на Минесота, а Джейсън Поминвил вкара 15-ия си гол. Уайлд загуби последните си четири гостувания в НХЛ.