Хокейната зала на славата има четирима нови члена, след като днес бяха приети Матс Сундин, Джо Сакич, Павел Буре и Адам Оутс.
 
Бившите нападатели от НХЛ получиха своите пръстени на специална церемония. Освен тях награди получиха говорителят на мачовете на Бъфало Сейбърс Рик Жаннерет и журналистът от “Глоуб енд Мейл” Рой Макгрегър.
 
41-годишният Сундин е бивш играч на Квебек Нордикс, Торонто Мейпъл Лийфс и Ванкувър Канъкс в НХЛ. С националния отбор на Швеция е трикратен световен шампион и олимпийски първенец за 2006 г.
 
Джо Сакич (43 г.) е бивш хокеист на Квебек Нордикс и Колорадо Авъланч. Като играч на “лавините” взима Купа Стенли през 1996 и 2001 г. С Канада е световен шампион за 1994 г. и олимпийски първенец през 2002 г.
 
Руснакът Павел Буре (41 г.) е играл в НХЛ за Ванкувър Канъкс, Флорида Пантърс и Ню Йорк Рейнджърс. С националния отбор на Русия има сребърен и бронзов медали от олимпийски игри. Като играч на СССР става световен шампион през 1990 г.
 
50-годишният Адам Оутс е играл в НХЛ за Детройт Ред Уингс, Сейнт Луис Блус, Бостън Бруинс, Вашингтон Кепитълс, Филаделфия Флайърд, Анахайм Майти Дъкс и Едмънтън Ойлърс. В момента той е треньор на Вашингтон Кепитълс.