Колорадо спечели с 6:2 у дома срещу Чикаго и нанесе първа загуба в редовното време на Блекхоукс в мач от настоящия сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Рекордната серия на гостите от 24 поредни двубоя без поражение беше прекъсната в Денвър от непретенциозния тим на Колорадо, който се намира на предпоследното 4-о място в Северозападната дивизия.

Мат Дюшне се отличи с гол и три асистенции за "лавините", Пи Ей Парентю и Пол Страстни се отчетоха с по едно попадение и две завършващи подавания. Райън ОРайли и Мат Макгин също се разписаха да победителите. Преди няколко дни Колорадо загуби с 2:3 след продължение от Чикаго.

Последната загуба в редовното време на Блекхоукс беше на 25 март 2012 година от състава на Нешвил. Чикаго държи рекордна за най-силен старт на редовния сезон в НХЛ от 24 поредни двубоя без поражение. През сезон 1979-80 Филаделфия записва 35 поредни мача без допусната загуба, което е най-дългата победна серия в Лигата.

В друга среща Нешвил спечели с 6:0 като домакин на Едмънтън. Колин Уилсън вкара рекордните за кариерата си два гола. Патрик Хорнквист, Дейвид Легуонд, Рич Клуне и Зак Бойчук също се разписаха за победителите. Пека Рине направи 24 спасявания на вратата на Предатърс за четвъртата си среща без допуснато попадение през сезона. В последните си пет мача Едмънтън няма нито една победа. В друга по-интересна среща от НХЛ тази нощ Отава спечели с
3:2 навън срещу Ню Йорк Рейнджърс.
 
Мачове от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ):
НЙ Рейнджърс - Отава 2:3
Флорида - Уинипег 2:3 след продължение
Нешвил - Едмънтън 6:0
Колорадо - Чикаго 6:2
Анахайм - Калгари 4:0