Уинипег Джетс – Финикс Койотс 5:1
(2:1, 1:0, 2:0)
 
Пол Морис дебютира с победа в първия си мач начело на Уинипег Джетс, а тимът му се наложи с 5:1 над Финикс Койотс.
 
Той беше назначен в неделя на мястото на Клод Ноел и в първия мач по негово ръководство Уинипег сложи край на серията от пет поредни загуби.
 
Оли Йокинен, Ерик О'Дел, Блейк Уилър, Майкъл Фролик и Девин Сетогучи бяха точни за Джетс. Това беше трета поредна загуба за „койотите“.
 
 
Кълъмбъс Блу Джакетс – Тампа Бей Лайтнинг 3:2
(0:0, 1:2, 2:0)
 
Кълъмбъс стигна до победата с 3:2 над Тампа Бей след гол на Джак Джонсън при числено предимство 2:38 минути преди края на мача.
 
Райън Джохансен и Нейтън Хортън също бяха точни за четвъртата поредна победа на Блу Джакетс. Вратарят Сергей Бобровски спаси 25 удара.
 
Алекс Килърн и защитникът Виктор Хедман бяха точни за Лайтнинг, докато вратарят на тима Андерс Линдбак отрази 25 удара.
 
 
Каролина Хърикейнс – Калгари Флеймс 0:2
(0:0, 0:1, 0:1)
 
Микаел Баклунд и новобранецът Шон Монахън се разписаха за успеха на Калгари. Вратарят на Флеймс Кари Рамо записа първия в кариерата си мач в НХЛ без допуснат гол. Той отрази 23 удара.
 
Каролина Хърикейнс не успя да отбележи гол във втори пореден мач, след като в четвъртък реализира шест попадения срещу Торонто. С този успех Калгари сложи край на серията от три поредни загуби.
 

Лос Анджелис Кингс – Ванкувър Канъкс 1:0
(0:0, 0:0, 1:0)
 
Дъстин Браун се разписа в последната част за победата на Лос Анджелис Кингс над Ванкувър Канъкс. Вратарят на „кралете“ Джонатан Куик спаси 28 удара.
 
Ванкувър за първи път през този сезон не успя да вкара гол, а стражът на тима Еди Лак направи 19 спасявания.