Чикаго Блекхоукс – Ванкувър Канъкс 4:0
(1:0, 0:0, 3:0)

Патрик Кейн отбеляза точка (гол и асистенция) в 26-и пореден мач от НХЛ. Това стана при победата на Чикаго Блекхоукс с 4:0 над Ванкувър Канъкс.

Кейн подаде за първото попадение на шампионите на НХЛ, реализирано от защитника Дънкан Кийт. Така дясното крило на Чикаго вече има 17 гола и 24 асистенции в своята настояща серия, която е най-дългата в НХЛ от 23 години, когато Матс Сундин отбелязва поне по една точка в 30 поредни мача за Квебек Нордикс.

Вратарят на Чикаго Кори Кроуфърд направи 30 спасявания и за втори пореден мач не допусна гол в мрежата на Блекхоукс. За последните си четири мача за Чикаго той е получил само две попадения.

Ню Йорк Айлъндърс – Ню Джърси Девилс 4:0

(2:0, 2:0, 0:0)

Марек Зидлицки вкара два гола, а вратарят Томас Грайс направи 27 спасявания при победата на Ню Йорк Айлъндърс. Джон Таварес и Мат Мартин също се разписаха за успеха с 4:0.

За „островитяните“ това беше трета поредна победа в НХЛ и общо седма в последните им осем мача.

Сейнт Луис Блус – Колорадо Авъланч 1:3

(0:2, 0:0, 1:1)

Вратарят Семьон Варламов спаси 42 удара за победата на Колорадо Авълънч над Сейнт Луис Блус. Голове през първата третина на дясното крило Джак Скил и на нападателя Джон Мичъл през първата третина се оказаха достатъчни за успеха с 3:1.