Ню Йорк Рейнджърс се наложи с 4:3 като гост на Лос Анджелис Кингс в повторение на финала за Купа Стенли от миналата година. Кевин Клайн, Лий Стемпняк и Мартен Сен Луи вкараха за победителите в рамките на 5:46 минути през втория период, за да заличат дефицита от два гола.

За домакините от Лос Анджелис, които защитават титлата си от лятото на 2014-а, два гола вкара Джъстин Уилямс, което пък за него беше първа среща след четири пропуснати заради травма.

Вратарят им Джонатан Куик спаси 22 удара, което се оказа недостатъчно за успеха. Рейнджърс е на 3-о място в Атлантическата дивизия с 50 точки, а Кингс са 4-и в Тихоокеанската с 47.

Лидерът в Централната дивизия Нешвил се наложи с 3:2 след продължение над Далас и събра 58 точки, с които се изравни с Анахайм, който води в класирането в цялата Лига. Шей Уебър вкара своя втори гол в мача и оказал се победен в 17-ата секунда на продължението. Освен това, Хищниците могат да се похвалят и с подобрен домакински рекорд 16 победи, 1 победа с продължение и 2 загуби. Мика Саломаки вкара за Нешвил при дебюта си.

Победата окомплектова серията на Нешвил от три победи от три мача срещу всички противници от дивизията си. За Далас пък се разписаха Джейсън Спеца и Тревър Дейли.

Сейнт Луис разгроми Сан Хосе Шаркс със 7:2 и продължава с резултатните си мачове, което означава 20 попадения в последните три срещи. Най-любопитното е, че двата отбора се срещнаха в събота в Сан Хосе, когато мачът завърши при същия резултат - 7:2 за Блус. Между тях Сейнт Луис, които са 3-и в Централната дивизия с 53 точки, размазаха с 6:0 Аризона.