Благотворителното шоу за деца в неравностойно положение, което трябваше да се проведе в Банско на 25-27 март, пропада. Патронът на мероприятието Принц Албер от Монако отмени инициативата заради смърт в семейството си.

В официално комюнике на Княжество Монако се съобщава, че след дълго боледуване на 90-годишна възраст е починала принцеса Антоанет, сестра на принц Рение. От канцеларията на принц Албер съобщават, че Негово Височество е принуден да отмени участието си в предстоящи прояви, включително и 6-ото Ски Състезание Стар Тийм на 25-27 март в Банско.

Негово Височество Принца на Монако Албер II е начело на благотворителната организация "Star team for the children Monaco".

Поради тази причина пропада и връщането на Димитър Бербатов в България. Митко също трябваше да е в Банско заедно с Принц Албер, тъй като в петък, събота и неделя той няма ангажименти в Манчестър Юнайтед заради предстоящите европейски квалификации. Все още не е ясно дали Митко все пак ще се върне на родна земя, за да види близките си. Според спекулациите даже имало вероятност Бербатов да гледа на живо мача с Швейцария на 26 март.  

3_2.jpg