На любопитна случка станаха свидетелите зрителите на полуфиналния плейоф от Руската висша лига по хокей на лед. В рядко виждан сблъсък треньорите на Ижстал (Ижевск) и ТХК (Твер) се сбиха на скамейката.
 
Инцидентът между Алексей Ждахин (ТХК) и Андрей Разин (Ижевск) стана в края на втория период. След мелето Разин остана гол до кръста и излезе на леда, като призова Ждахин да го последва и да продължат боя си в централния кръг. Той беше на крачка да изведе тима си от пързалката и да прекрати мача.
 
Двамата треньори бяха отстранени от съдиите до края на срещата, а двата тима получиха 20-минутни наказания за неспортсменско поведение. Ждахин и Разин след това бяха близо до сбиване и в тунела, но бяха разтървани. Треньорът на Ижевск е заплашен от сериозно наказание, тъй като вече е отстраняван един път през сезона. През ноември той влезе в съдийската стая и обиди реферите, за което беше дисквалифициран за два мача.
 
По време на боя между двамата треньори домакините от ТХК водеха с 2:0 в резултата. Гостите от Ижстал обаче вкараха две попадения в последната третина и доведоха мача до продължение, където стигнаха до победен гол.