Кейтлийн Уивър и Андрю Поже продължават победната си серия в танците на лед, пише Красивата страна на спорта. Канадците спечелиха Четирите континента за втори път в кариерата си след пет години пауза. Втори и трети са американските двойки Медисън Чок/Евън Бейтс и Мая/Алекс Шибутани.

Уивър и Поже са в страхотна серия този сезон, като победиха в Гран при финала, в два Гран при турнира и на Небелхорн Трофи. След краткия танц възпитаниците на Анджелика Крилова и Паскуале Камерленго бяха трети, но във волния сразиха конкуренцията и събраха 177.46 точки. Пет от осемте елемента в програмата им по модерен аранжимент на Вивалди получи максимално ниво на трудност 4.

Лидерите след първия ден Чок и Бейтс останаха на точка от златото – 176.18 точки. Във волния танц и двете им оценки – за техника и презентация бяха по-слаби от тези на канадците. Само двойки от САЩ и Канада са в топ 6. Четвърти и шести са Пайпър Жилс/Пол Поаре и Александра Пол/Мичел Ислам (Канада), а пети световните юношески шампиони Кейтлийн Хауайек и Жан-Люк Бейкър.