ЧИКАГО БЛЕКХОУКС – Филаделфия Флайърс 3:0
(0:0, 2:0, 1:0)
* Кори Крофърд направи 35 спасявания за първи си мач без допуснат гол от началото на сезона и общо 22-и в кариерата му, а Чикаго прекъсна серията си от три поредни загуби. Артьом Анисимов и Джонатан Тейвс се разписаха по един път в рамките на 20 секунди през втората третина. Новобранецът Алекс ДеБринкет вкара на празна врата 1:49 минути преди края на мача. Браян Елиът отрази 32 удара към вратата на Флайърс, които записаха четвърта загуба в последните си пет мача.

Едмънтън Ойлърс – ПИТСБЪРГ ПИНГУИНС 2:3
(0:0, 2:2, 0:1)
* Победен гол на Евгени Малкин при числено предимство в средата на последната третина донесе успеха на Питсбърг. Патрик Хорквист и Конър Шиъри също се разписаха за „пингвините“, а Мат Мъри направи 35 спасявания. Раян Нъджънт-Хопкинс и Леон Драйзайтъл бяха точни за Едмънтън, който загуби четири от последните си пет мача. Кем Талбот отрази 27 удара към вратата на Ойлърс. 13 секунди преди края на мача Мъри направи решително спасяване при удар на Нъджънт-Хопкинс, за да гарантира победата на Пингуинс.

Анахайм Дъкс – ТОРОНТО МЕЙПЪЛ ЛИЙФС 1:3
(1:1, 0:0, 0:2)
* Патрик Марло вкара победния гол за Торонто в началото на третата част и така „кленовите листа“ спряха серията си от три поредни загуби. Това попадение беше стотния победен гол в кариерата на Марло в НХЛ. Конър Браун и Лео Комаров също се разписаха за успеха, а Фредерик Андерсен направи 28 спасявания. Ондържей Каше беше точен за „патоците“, а Джон Гибсън отрази 26 удара.

Ванкувър Канъкс – НЮ ДЖЪРСИ ДЕВИЛС 0:2
(0:0, 0:1, 0:1)
* Кори Шнайдер направи 37 спасявания за първия си мач без допуснат гол през сезона и общо 24-и в кариерата му. Джими Хейс и Дрю Стафорд се разписаха за „дяволите“, които имат девет победи от 11 мача от началото на сезона и са начело на Дивизия Метрополитън. Това беше трета поредна победа за Ню Джърси, който е единственият отбор без загуба като гост – 5 победи от 5 мача. Тейлър Хол направи две асистенции. Якоб Маркстрьомм отрази 24 удара към вратата на Ванкувър.

САН ХОСЕ ШАРКС – Нешвил Предатърс 4:1
(1:0, 2:1, 1:0)
* Йонас Донской и Микел Бьодкер се отличиха с по един гол и една асистенция за третата поредна победа на Сан Хосе. Джо Павелски и Марк-Едуар Власик също бяха точни за „акулите“, а Мартин Джоунс направи 19 спасявания. Роман Йоси се разписа за Нешвил, а Пека Рине отрази 19 удара. За Предатърс това беше втора поредна загуба.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В НХЛ