Страхотно шоу във връзка със 100-годишнината на “Левски” ще се проведе тази неделя в Зимния дворец. Точно в 14,30 часа при свободен вход ще стартира леденият спектакъл „История и бъдеще”, който е организиран от хокеен клуб „Левски”.
 
Върхът на представлението ще бъдат два хокейни мача. В първия ще видим децата на „Левски” и НСА, а във втория – ветерани от по-далечната историята на „синия” хокеен клуб срещу техните подгласници от по-близкото минало. В хокеен мач ще се пусне и един от най-актуалните български актьори – Юлиан Вергов, който е бивш състезател на „Левски”.
 
Най-малкият хокеист, който ще видят зрителите, е 5-годишният Веселин Семков. А най-възрастният – 72-годишният Николай Янков.
 
Водещ на ледения спектакъл ще е популярният от телевизионния екран Витомир Саръиванов. В юношеските си години Вито също се е изявявал в хокеен клуб „Левски”. За спектакъла в Зимния дворец са поканени и други емблематични левскари и фенове на хокея и зимните спортове като Божидар Искренов и Кирил Ефремов.
 
Освен хокейни страсти, публиката ще се забавлява и с шорт-трек и фигурно пързаляне.