ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Шампионската лига се завръща с осем мача тази вечер. Най-интересни ще са двубоите в група F, където Дортмунд приема Нюкасъл, а Милан – ПСЖ. Германският тим изненадващо накълва „свраките“ в тяхното гнездо в предишния мач. Интересно е да видим дали „жълтата стена“ пак ще се стовари върху английския тим или ще има отвръщане на удара. Двубоят е рано, стартира в 19:45.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Почти два часа по-късно последният в групата Милан ще търси успех срещу лидера от Париж.  По-любопитното и скандалното е, че феновете на италианския отбор подготвят специално посрещане на вратаря Джанлуиджи Донарума. „Кориере дело спорт“ твърди, че най-върлата агитка на Милан планира да хвърли фалшиви банкноти и да освирква бившия си любимец.

Част от фенове ще облекат фланелки с №71, което, според неаполитански съновник, е символ на човек без ценности. Защо точно неаполитански съновник ли? Защото Донарума е родом от този край. Феновете на Милан още не могат да му простят бягството в ПСЖ през 2021 година. Тогава вратарят се махна със статут на свободен агент, за да подпише за много пари с парижани.
„Хич да не излиза на терена, че ще стане напечено!“, пишат тифози из социалните мрежи.  

МАЧОВЕТЕ ДНЕС

Група „E“:
22:00 часа Атлетико Мадрид – Селтик
22:00 часа Лацио – Фейенорд

Група „F“:
19:45 часа  Борусия Дортмунд – Нюкасъл Юнайтед
22:00 часа  Милан – Пари Сен Жермен

Група „G“:
22:00 часа  Цървена звезда – РБ Лайпциг
22:00 часа  Манчестър Сити – Йънг Бойс

​Група „H“:
19:45 часа
 Шахтьор Донецк – Барселона
22:00 часа Порто – Роял Антверп