В социалната мрежа набира скорост видео, показващо бой между бежанец от Украйна и българин в малките часове на нощта срещу събота. Действието се развива на столичната улица "Раковска", пред Министерство на финансите. Кадрите са публикувани във Фейсбук групата "Забелязано в София".

Не става ясно каква е причината за инцидента, но автомобилът е спрял насред улицата, докато двамата мъже са видимо разярени и си налитат един на друг. На страната на нашенеца помага и момиче с розово сако. Точно когато всичко е на път да приключи, българинът разбива шише в автомобила и ситуацията ескалира. 

"Ние ви плащаме, аз давам пари за тебе" крещи сънародникът ни, след което украинецът побеснява и двамата се озовават на земята. 

"Ей това са украинците, виждате ли", обяснява нашенецът на стоящите наоколо кибици след като се изправя. Чува се и глас "Айде спрете го да го пребием". В крайна сметка украинецът потегля с мръсна газ, а огледалото на черния му мерцедес е счупено.

 


Споделяме и някой от коментарите под публикацията:

"Много нагли! Вчера два джипа правеха мазало по магистралата, избутваха наред колите в лява лента. На влизане в София на Цръна маца на магистрала Тракия при ограничение 60 влязоха със 160. Там има два пешеходни светофара, единия светна и за малко не отнесоха преминаващия човек. После пак яко газ и на светофара на Враня пак със зор спряха, после до Горубляне само ляво, дясно, ляво дясно", пише в коментарите столичанин.

"Не се знае, как е започнало всичко. Така че няма, какво да ги коментираме. Околните трябваше да се намесят и да викнат полиция".

"Тея дето им текат лигите по украинците, не знам дали могат да си представят, че ако ние бягахме в Украйна и им боядисвахме и рушaхме паметниците в Киев, вместо странични огледала, щяха да се търкалят глави, ръце и крака".

"Видях 50 годишен чичак, чийто най-добри дни лежат в миналото да яде бой от украинец. И накрая се опитва да предизвика съчувствие по линията "бият нашите".

"Да , това се развива пред нощен клуб, а както сме видяли укрите искат да пият и ядат без да плащат навсякъде в София, а полицията вдига рамене и ти говорят глупости, че трябва да сме солидарни с тях и т.н. Защо не се прибере в Украйна, да се бие за родината си!?!?!".

"Украински бежанци не ни трябват, да си ходят в Украйна и да си я бранят, а след това да си построят и устоят животите на тяхна земя. Не да ни точат хазната , да вървят със знамена и да ми нарушават правата и не само моите, а на всички български майки и децата им българчета".

"Тоя със сакото, колко е смешен, жена му се бие на 1ва линия, той само стойки, после по колата налита. Ганьо, нетолерантен. Украинеца може да е всякакъв, но не е тук по желание"."Мене ме кефи мацката каква е мощна и ако му тресне една ще заспи, ама нищо който е за Украйна да си знае".

Видео: Забелязано в София

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!