През 80-те години на миналия век Линда Лусарди беше полуразсъблечена на кориците на списания за възрастни. Е, тогава тя все още беше младо момиче, а сега вече е на 60 години. Въпреки това, това не е извинение да се откажеш от любимото си занимание - снимки в откровени фотосесии.
И наистина, защо да си отказва удоволствието? Тя няма от какво да се срамува. За нейните 60 години тялото й е в отлична форма и дори и сега тя има какво да покаже. Както преди 30 години."Аз съм на 60 години и с гордост възприемам този факт. Не се опитвам да крия възрастта си. Имам чудесни външни данни, за които съм благодарна на природата баща ми. Слагала съм си единствено ботокс в челото. Когато баща ми беше на 50, смятаха, че ми е гадже ", споделя Линда Лусарди.Бащата на Линда е италианец. Той е починал миналата година - на 87 годишна възраст. Смъртта на баща й я опустошила, но не я сломила.

"За татко беше важно с кого се срещам. И вероятно от него съм наследил това да не обръщам внимание на възрастта. Откакто той почина, в душата ми се е образувала дупка", казва Линда.


Линда Лусарди през 80-те години


След като загуби най-близкия до нея човек, тя беше подкрепена от нейния съпруг Самюъл Кейн. Той също е актьор, но е с 10 години по-млад от Линда. Разликата в възрастта не им пречи да имат вече 20 години щастлив брак като имат и две деца.


Линда Лусарди през 80-те години


Според Линда Лусарди, нейният съпруг й дава прилив от енергия и с негова помощ тя изглежда толкова млада. На свой ред, Самюъл заявява, че се чувства до нея много по-млад за годините си.


Линда Лусарди и нейното семейство

Линда признава, че усещането за младост е много важно и полезно за здравето. Нейната дъщеря Люси е на 21 години, а синът й Джек - 16. Рано или късно тя ще стане баба, но това няма да й попречи да се снима в откровено облекло.

Превод и редакция: БЛИЦ