Бионсе подлуди почитателите си в мрежата със супер странни снимки, на които позира в индийско облекло. В Инстаграм тя постна няколко кадъра, на които е с разкошна червена рокля на Абу Яни Сандип Хосла - една от най-старите модни къщи в Индия.

Марката Jashan произвежда луксозни мъжки и женски дрехи, предназначени за официални събития, сватби и други тържества. Всички бижута, които завършват екзотичния й външен вид, са ръчна изработка.Звездата се премени с необичайния тоалет заради служебен ангажимент.

Красавицата пя на сватбата на дъщерята на най-богатия индиец Мукеш Амбани. Сватбеното тържество на 27-годишната Иша Амбани и на 33-годишният Ананд Пирамал ще се състои във вторник във финансовата столица на Индия - Мумбай.
 Жега! Тази СНИМКА на Бионсе в неприлична поза взриви мрежата!

Тържествата започнаха още в неделя в пустинния град Удайпур. Те ще включват три дни песни, танци и предбрачни ритуали.Пред отбраните гости Бионсе изпълни най-големите си хитове, сред които Perfect и Crazy In Love. На сцената изпълнителката се появи в блестящ гащеризон и боди.Една седмица Мишел живя и яде като Бионсе, а резултатът бе плашещо шокиращ (СНИМКИ)

Предсватбените тържества започнаха в лъскавия хотел Taj Lake Palace, а след това се прехвърлиха в 27-етажна резиденция в Мумбай. Сред гостите на мероприятията бяха бившата първа дама на САЩ Хилари Клинтън, Приянка Чопра и съпругът й Ник Джонас, звезди на Боливуд и много други.

Превод: БЛИЦ