И женската любов се разгоря във „Фермата“, след като тази вечер Божидара Бакалова и чеченката Марина се обясниха публично за чувствата си. Ексцентричната дизайнерка беше избрана за фермер на седмицата, но влезе остро на останалите участници и ги побърка с духовните си практики и налагането им. Паневритмия, ритуално горене на столове и чистене на енергии бяха само част от причудливите й фермерски планове.

Единственият съюзник на Божидара остана чеченката Марина, с която от самото начало демонстрират близки отношения. Двете дори плакаха заедно, а трудният старт на Бакалова като шеф на фермата стана повод и да обяснят колко се обичат и подкрепят. „Богините са умни и помагат богински, ще се съединим с простосмъртните и ще направим чудеса. Обичкам те. Ще ти е трудно, но ще съм до теб“, засвидетелства вярност чеченката. „Имам нужда от любовта ти“, не се сдържа разклатената шефка, докато плачеше.

Докато бършеше сълзите й Марина все пак успя да я успокои. След почти любовната сцена обаче не остана съмнение за близостта между двете. Бакалова от години е известна в светските среди с нетрадиционната си ориентация и връзките си с жени. В миналото тя е свързвана с не една и две дами, а най-дългата й публична връзка беше с певицата Люси Дяковска. Палавата Марина също се оказа разкрепостена и макар и с брак зад гърба си и двама големи сина, влечението към същия пол не й е чуждо.

След тази вечер най-големият въпрос е докъде ще стигне близостта между двете и дали връзката им няма да продължи с още по-интимни моменти. Интересът на Божидара към чеченката е от самото начало на риалитито. Отдадената на дъновизма Бакалова често обяснявала на Марина, че доброто в нея личало дори само заради красотата й и това автоматично я причислявало към богоизбраните. Самата Марина дори плака за предстоящите трудности, които Божидара ще понесе като фермер на седмицата.

Бакалова прати Владо Николов за ратай, с което го приближи с една стъпка към дуел за оцеляване в неделя. Дали това е реванш за излизането на приятеля й Мишо от формата, предстои да разберем, след като Божидара определи първия дуелист.