Американската поп певица Бритни Спиърс е публикувала нов видеозапис и вся тревога във феновете. Записът се появи в нейния акаунт в Instagram.

Звездата се е оплакала от променливото есенно време. Тя е разказала още, че много се е смяла това лято и е благославя всички, които са гледали видеото до края.

Нейните поклонници са започнали да обсъждат тревожното видео в коментарите под публикацията. „Тя звучи много уплашено! Тя се движи толкова много, защото е доста нервна! Това е езикът на тялото, хора, тя е ужасена!“,„ Бритни, ти все едно не си спала от дни, но се опитваш да изглеждаш и звучиш така, сякаш си пълна с енергия и в добро настроение. Какви неща ти дават да приемаш? ",„ Ако си в опасност, публикувай това видео отново ", написаха потребителите.

През юли Бритни Спиърс публикува видео с танци в откровени дрехи и озадачи абонати. Феновете се изплашиха за психичното здраве на Спиърс поради странните й движения и небрежния й вид.

По-рано 68-годишният Джейми Спиърс реагира на исканията на феновете да освободи дъщеря си от ареста. Той заяви, че феновете на поп певицата "нямат ни най-малка представа какво всъщност се случва". Хаштагът в подкрепа на Бритни Спиърс придоби популярност в началото на юли. Феновете на 38-годишната звезда поискаха да й предоставят права и независимост.

Превод и редакция: БЛИЦ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on