„Дейли мейл” разпространи нови подробности около дръзкия обир, на който стана жертва красавицата Ким Кардашиян.  След като стана ясно, че звездата се е разделила със скъпоценности за близо 10 милиона долара, в мрежата се появи видео, направено часове  преди нападението. На кадрите се вижда автомобил, който се движи плътно зад кортежа на риалити звездата.
Журналисти твърдят, че в него са пътували двама мъже, облечени в полицейски униформи. Те карали след Ким до самия хотел, а след това продължили в неизвестна посока.Към момента не е ясно дали мъжете в колата са обирджиите. Полицията изяснява подробностите. В мрежата обаче вече си имат своя версия за грабежа, а именно, че той е инсцениран от самата звезда. В момента светската дива не се радва на голяма популярност, а с обира вниманието отново е насочено към персоната й.

По-рано стана ясно, че крадците, които са задигнали и двата й мобилни телефона, са попаднали на ново порновидео. Според някои източници, съпругата на Кание Уест очаква всеки момент да започнат да я шантажират.