Феновете са свикнали да виждат Дженифър Лопес в смели и горещи тоалети. Не е тайна, че 50-годишната певица е в прекрасна форма и затова с удоволствие демонстрира стегнатата си фигура. 

За да постигне всичко това, тя буквално не излиза от фитнеса. 

Но това, което видя публиката по време на Седмицата на модата в Милано, потресе дори и най-смелото въображение. Фотографите и обикновените гости станаха от местата си и отвориха усти от удивление и почуда. Те не изпускаха мобилните си телефони от ръцете си и снимаха, докато актрисата и певицата дефилираше по подиума.И определено имаха какво да видят. С летяща походка, точно като кралица, Лопес се появи на ревюто на Versace в рокля, вдъхновена от култов тоалет на певицата по време на връчването й на наградата Grammy през 2000 година.Актрисата показа зелено - синя рокля с умопомрачително деколте до пъпа, напълно откриваща прекрасните й крака без никакъв намек за целулит. 


Благодарение на ефирната пола с дълбоки цепки зрителите можеха да се насладят на перфектната й фигура и те наистина бяха изпаднали във възторг. 

Тя бе подбрала сандали на тънък, висок ток в тон с роклята. 

Стилистите бяха поработили и над външността на поп-дивата, връзвайки косата й на висока опашка и натривайки тялото й с искрящ лосион. 

Така Дженифър буквално блестеше като скъпо бижу. 

Превод БЛИЦ