Холивудската звезда Джордж Клуни и съпругата му Амал дадоха първото си съвместно интервю след раждането на близнаците Ела и Александър. Пред The Hollywood Reporter съпрузите разказаха за новата си роля като родители и разкриха дали ще имат още деца.
Джордж споделя, че с Амал останали много изненадани, когато разбрали, че ще имат близнаци. „По време на видеозона лекарят ни каза: „Има едно бебе”. След което добави: „Има и второ”. С Амал стояхме и гледахме листа, който ни дадоха. Мислехме си, че има някаква грешка”, разказва той.

Да стане баща на близнаци на 56 години за Клуни е голяма изненада. Актьорът с гордост признава, че е станал истински професионалист в смяната на памперси. „С Амал сме много неспокойни, тя дори повече от мен, но аз отлично се справям със смяната на памперси. Никога не съм смятал, че това ще се случи”, шегува се той. „Трябва да видите лицата на приятелите им, докато сменям пелените на близнаците. Те ми се подиграват”, добавя звездният татко.
 
Джордж и Амал признават, че не мислят за още деца, защото близнаците им били напълно достатъчни. „Аз съм на 39 години, вече е късно”, смята адвокатката.
 
Клуни разказва и как е направил предложение на бъдещата си съпруга. Цели 20 минути стоял на коляно, докато заветното „Да” се изтръгне от устата й. „Всеки ден се чувствам щастливец. Провървя ми в кариерата. Върхът беше срещата с идеалната спътничка. Не всичко в живота се случва по вашите планове, но един път срещате човека, с когото трябва да сте заедно цял живот. Така се чувствам в момента и съм уверен, че и при Амал е така”, добавя холивудската знаменитост.

Припомняме, че Джордж и Амал Клуни станаха родители преди три месеца – на 6 юни. 

Превод: БЛИЦ