Фенката на британската певица Адел, която бе сред първите, които постна снимка на драстично отслабналата изпълнителка, сподели любопитни подробности от срещата им, съобщават световните медии.

19-годишната Лекси Ларсън случайно срещнала идола си в един от ресторантите на остров Ангуила. Певицата била там заедно с приятели и изглеждала много щастлива.

Потресаващи СНИМКИ, на които Адел е неузнаваема! 

„Каза, че е отслабнала около 45 кг. и каза, че това е безумно позитивен опит. Изглеждаше щастлива и много уверена в себе си”, разказва 19-годишната Лекси, цитирана от pagesix.com.

 
Тя добавя, че Адел отказала да се снима, защото заедно с нея бил и 7-годишният й син. Това обаче не й попречило да се присъедини към компанията на Лекси, а малко по-късно поканила и приятеля си Хари Стайлс.

Като цяло разговорът продължил около 15-ина минути. Адел се интересувала от студентския живот и задавала въпроси на Лекси.
Припомняме, че 31-годишната Адел започна да слабее преди около година, веднага след като съобщи пред медиите, че се разделя с мъжа си  Саймън Конеки.

Според професионания инструктор по пилатес Камила Гудис певицата се е вталила толкова много благодарение на диета, тъй като не обичала физическите упражнения.

Тайната падна: Ето как Адел отслабна толкова много

Запознати твърдят, че тайната на Адел се крие в пилатеса, намаляване на употребата на захар и специална сиртфуд диета.