Връчването на наградите „Златен глобус” беше изпълнено с много звезди, много стилни тоалети и много гафове, съобщава Нова телевизия.
Когато се раздават награди, някои актьори просто не успяват да уловят момента и да се възползват от него. Това важеше с пълна сила за Ема Стоун, която преживя неловка ситуация на церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус”.

Стоун просто опита да прегърне Деймиън Шазел, който стана най-добър режисьор за лентата „Ла Ла Ленд”… но сътвори най-конфузната случка за вечерта. По същото време Шазел вече прегръщаше приятелката си, и Стоун остана безпомощно да виси на врата му, без да получи отклик на жеста си.  Частично успокоение беше, че Стоун спечели наградата за най-добра актриса.


Някои зрители си припомниха един друг гаф на Стоун, в който тя без да иска препъна колежката си Наоми Уотс и след това дяволито се усмихна. 
 

Гафовете обаче не спряха дотук. На червения килим светски репортер обърка Джесика Бийл… с Джесика Алба. Не му помогна дори фактът, че Бийл беше на събитието със своя съпруг Джъстин Тимбърлейк.

Всъщност, тази вечер всички сбъркаха имената. Наред с няколкото погрешно изговорени заглавия на филми, картичката на мястото на Джон Ледженд беше сбъркана.